Αρχική> Το Φροντιστήριο

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΩΡΙΟΝ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΙΟΝ. 

Το Φροντιστήριο μας είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και προσφέρει μαθήματα για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες του σχολείου. Προσφέρουμε Μαθήματα Δημοτικού, Μαθήματα Γυμνασίου, Μαθήματα Λυκείου και Μαθήματα για τις Παγκύπριες εξετάσεις για εισδοχή στα Πανεπιστήμια Κύπρου και Ελλάδας. 

Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΩΡΙΟΝ στηρίζεται και είναι αφοσιωμένο στη δέσμευση να βοηθά και να διευκολύνει όλους τους μαθητές του να μαθαίνουν σωστά, να αναπτύσσονται και να εξελίσσονται συνεχώς, ώστε να πετυχαίνουν τους στόχους τους. 

Το φροντιστήριό μας σχεδιάζει και αναπτύσσει τους αυριανούς επιστήμονες, τις σωστές προσωπικότητες και τους σωστούς ανθρώπους. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας ώστε να είναι έτοιμοι να διαδραματίσουν ένα σημαντικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στην κοινωνία. Πιστεύουμε ότι αυτό επιτυγχάνεται μέσω της μαθησιακής και εξατομικευμένης προσέγγισης που εφαρμόζουμε, όπου ο κάθε μαθητής βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τους γονείς, τους μαθητές και τους  επισκέπτες στο φροντιστήριό μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού. Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας.   

Μάθετε περισσότερα για το φροντιστήριό μας και τους διδακτικούς μας τρόπους που θα σας βοηθήσουν να μάθετε, να εξελιχθείτε και να επιτύχετε στη ζωή σας. 

ιδιωτικό-φροντιστήριο-δώριον

Η φιλοσοφία μας

το-όραμά-μας

Το όραμά μας
Να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να εκπληρώσουν τους στόχους τους, να νιώσουν ευτυχισμένοι και με αυτοπεποίθηση να ενταχθούν δυναμικά ως υπεύθυνοι πλέον ενήλικες στην κοινωνία. 


Η αποστολή μας

Να προσφέρουμε ένα ευχάριστο, σύγχρονο μαθησιακό περιβάλλον, το οποίο να ανταποκρίνεται πλήρως στο εκπαιδευτικό σύστημα, να ενθαρρύνει πνευματικά τους μαθητές ώστε να  αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια. Επιπλέον, μέσα σε αυτό το περιβάλλον οι μαθητές θα μπορέσουν να αναδείξουν  και να διαμορφώσουν την προσωπικότητά και δεξιότητές τους, ώστε να έχουν  επιτυχία και ευτυχία στη ζωή τους.  

Στόχος μας είναι να εμπεδώσουμε μια νοοτροπία συνεχούς μάθησης και ανάπτυξης σε όλα τα μέλη του φροντιστηρίου, μαθητές και καθηγητές, να ενισχύσουμε τη φιλομάθεια, να ενδυναμώσουμε την πνευματική ικανότητα και γνώση, να ανοίξουμε νέους ορίζοντες, νέες δεξιότητες και να καλλιεργήσουμε την προσωπική υπευθυνότητα και σεβασμό προς σε όλους και όλα. 

 

Οι συνεχείς επιτυχίες μας καταδεικνύουν τη δέσμευσή μας για την επίτευξη των πιο κάτω στόχων:

  • ανάπτυξη της πνευματικής ικανότητας
  • ανάπτυξη δεξιοτήτων και ταλέντων
  • ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και ενσυναίσθησης
  • καλλιέργεια της υπευθυνότητας 
  • προσωπική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς
  • κοινωνικοποίηση 
  • υποστήριξη και ανάπτυξη του διδακτικού προσωπικού 
  • προώθηση της δια βίου μάθησης και ανάπτυξης για όλους.

 

 
Στοχος μας η ανελιξη των μαθητων μας
Contact our department