Αρχική> Μαθήματα> Λύκειο

Μαθήματα Λυκείου

ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ Λυκείου-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Σε μικρές ομάδες ή ατομικά μαθήματα

Τα χρόνια στο Λύκειο είναι τα σημαντικά για κάθε μαθητή. Σε αυτά τα τρία χρόνια οι μαθητές καλούνται να πετύχουν στα μαθήματα τους και στο τέλος να έχουν και τους κατάλληλους βαθμούς, ώστε να κάνουν σταθερά το επόμενο σημαντικό  βήμα στη ζωή τους που είναι οι σπουδές σε Πανεπιστήμια της Κύπρου ή του εξωτερικού. Το φροντιστήριο μας, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο, καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές των Λυκείων το οποίο θα τους δώσει όλα τα αναγκαία εφόδια και στήριξη για να αριστεύσουν και να πετύχουν την είσοδο τους στο Πανεπιστήμιο της επιλογής τους. 

Με τα Μαθήματα Λυκείου του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΙΟΝ στοχεύουμε να προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη στους μαθητές των Λυκείων και να τους βοηθήσουμε να πετύχουν τους στόχους τους και μαζί βήμα βήμα, να δημιουργήσουμε τους αυριανούς επιστήμονες.

 

Τα Μαθήματα Λυκείου του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΙΟΝ δίνουν άμεσες και σωστές λύσεις στους γονείς και στους μαθητές

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει το διάβασμα τη μελέτη και την προετοιμασία των μαθητών του Λυκείου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. 

Προσφέρονται Μαθήματα Λυκείου σε τρία διαφορετικά επίπεδα. 

Μελετητήριο Λυκείου:  στο Μελετητήριο Λυκείου γίνεται το καθημερινό διάβασμα, επιλύονται απορίες και δίνονται επιπλέον ασκήσεις εμπέδωσης. Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται και μικρές ή μεγάλες αξιολογήσεις.  Έμφαση δίνεται στα εξεταζόμενα μαθήματα ανάλογα με το πεδίο του κάθε μαθητή. Η εξελικτική πορεία του μαθητή παρακολουθείται καθημερινά με στόχο να κρατηθεί σε τροχιά επιτυχίας.  

Διάβασμα σε μικρές ομάδες: οι μαθητές Λυκείου επιλέγουν τα μαθήματα που επιθυμούν. Τα μαθήματα διεξάγονται σε μικρές ομάδες, δύο ή τρεις ώρες την εβδομάδα, ανά μάθημα. Δίνονται σημειώσεις μαθήματος όπου χρειάζεται, επιλύονται απορίες και δίνονται και επιπλέον ασκήσεις εμπέδωσης. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγονται μικρές και μεγάλες αξιολογήσεις προσομοίωσης. Η εξελικτική πορεία του μαθητή παρακολουθείται καθημερινά με στόχο να κρατηθεί σε τροχιά επιτυχίας.  

Ατομικά μαθήματα: οι μαθητές επιλέγουν τα μαθήματα που επιθυμούν και το μάθημα γίνεται ατομικά και εξατομικευμένα. Δίνονται σημειώσεις μαθήματος όπου χρειάζεται, επιλύονται απορίες και δίνονται και επιπλέον ασκήσεις εμπέδωσης. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγονται μικρές και μεγάλες αξιολογήσεις προσομοίωσης. Η εξελικτική πορεία του μαθητή παρακολουθείται καθημερινά με στόχο να κρατηθεί σε τροχιά επιτυχίας.

Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΩΡΙΟΝ δίπλα στους γονείς

Οι γονείς ενδέχεται να  εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα, να είναι κουρασμένοι, να μην έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και να αδυνατούν να βοηθήσουν τα παιδία τους με το καθημερινό διάβασμα. Έτσι, οι γονείς ασκούν πίεση στα παιδιά τους, για να είναι διαβασμένα, και συχνά δημιουργείται κλίμα έντασης στην οικογένεια. Το φροντιστήριο μας τους δίνει την άμεση λύση στο καθημερινό διάβασμα. 

Τα Μαθήματα Λυκείου που προσφέρουμε  απαλλάσσουν τους γονείς από το άγχος του καθημερινού διαβάσματος των παιδιών τους και εμπεδώνει ένα αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας και ηρεμίας.  Έτσι έχουν και περισσότερο ελεύθερο δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους. 

Το φροντιστήριο μας είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, έτσι το διάβασμα των μαθητών γίνεται από εγκεκριμένους καθηγητές οι οποίοι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και τυγχάνουν συνεχείς εκπαίδευσης.  

Σημαντικό επίσης είναι ότι οι μαθητές βιώνουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό μάθημα, προετοιμάζονται πλήρως, έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν νωρίς τα μαθήματά τους έτσι έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους για άλλες δραστηριότητες και χόμπι.

Επιπλέον αποτελέσματα και οφέλη με τα Μαθήματα Γυμνασίου του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΙΟΝ

Τα παιδία μαθαίνουν:

 • να διαβάζουν σωστά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον
 • μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται  
 • δεν μένουν πίσω στην ύλη σε σχέση με το υπόλοιπο τμήμα
 • μπορούν να διαχειριστούν σωστά τα εξεταζόμενα μαθήματά τους
 • μαθαίνουν και εφαρμόζουν την κριτική σκέψη και ενσυνάισθηση 
 • εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και διατηρούνται σε τροχιά επιτυχίας

Με στόχο λοιπόν την Αριστεία, όλα μας τα μαθήματα στηρίζονται στους εξής βασικούς παράγοντες επιτυχίας:

 • Στους έμπειρους και ικανούς καθηγητές
 • Στα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα
 • Σύγχρονο διαδραστικό περιβάλλον μάθησης
 • Εβδομαδιαία αξιολόγηση
 • Στην τακτική επικοινωνία με τους γονείς
 • Στην ενισχυτική και υποστηρικτική διδασκαλία
 • Στα τακτικά επαναληπτικά διαγωνίσματα
 • Στα διαγωνίσματα προσομοίωσης 
 • Σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού
 • Συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια
 • Σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με γονείς και μαθητές
Τα αποτελεσματα των μαθητων μας, η αποδειξη της επιτυχιας μας
Contact our department