Αρχική> Μαθήματα> Γυμνάσιο

Μαθήματα Γυμνασίου

μαθήματα-γυμνασίου

ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΟ Γυμνασίου-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Σε μικρές ομάδες ή ατομικά μαθήματα

Τα χρόνια στο Γυμνάσιο είναι πολύ σημαντικά για τον κάθε μαθητή. Σε αυτά τα τρία χρόνια οι μαθητές πέραν από την επιτυχία που πρέπει να έχουν στα μαθήματα τους, καλούνται να επιλέξουν και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουν στο Λύκειο. Το φροντιστήριο μας, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο, καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές των Γυμνασίων το οποίο θα τους δώσει όλα τα αναγκαία εφόδια για να αριστεύσουν και παράλληλα μέσω της συμβουλευτικής υπηρεσίας μας, να επιλέξουν  την σωστή κατεύθυνση στο Λύκειο.

Με τα Μαθήματα Γυμνασίου του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΙΟΝ στοχεύουμε να προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη στους μαθητές των Γυμνασίων και να τους βοηθήσουμε να πετύχουν τους στόχους τους και μαζί βήμα βήμα, να δημιουργήσουμε τους αυριανούς επιστήμονες. 

Τα Μαθήματα Γυμνασίου του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΙΟΝ δίνουν άμεσες και σωστές λύσεις στους γονείς και στους μαθητές

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει το διάβασμα τη μελέτη και την προετοιμασία των μαθητών του Γυμνασίου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. 


Προσφέρονται μαθήματα σε τρία διαφορετικά επίπεδα.

Μελετητήριο Γυμνασίου:  στο Μελετητήριο Γυμνασίου  γίνεται το καθημερινό διάβασμα, επιλύονται απορίες και δίνονται επιπλέον ασκήσεις εμπέδωσης. Σε τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται και μικρές ή μεγάλες αξιολογήσεις.  Έμφαση δίνεται στα εξεταζόμενα μαθήματα, Νέα Ελληνικά, Ιστορία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Βιολογία. Η εξελικτική πορεία του μαθητή παρακολουθείται καθημερινά με στόχο να κρατηθεί σε τροχιά επιτυχίας.  

Διάβασμα σε μικρές ομάδες: οι μαθητές επιλέγουν τα μαθήματα που επιθυμούν και τα μαθήματα διεξάγονται σε μικρές ομάδες, δύο ώρες την εβδομάδα, ανά μάθημα. Δίνονται σημειώσεις μαθήματος όπου χρειάζεται, επιλύονται απορίες και δίνονται και επιπλέον ασκήσεις εμπέδωσης. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγονται μικρές και μεγάλες αξιολογήσεις προσομοίωσης. Η εξελικτική πορεία του μαθητή παρακολουθείται καθημερινά με στόχο να κρατηθεί σε τροχιά επιτυχίας.  

Ατομικά μαθήματα: οι μαθητές επιλέγουν τα μαθήματα που επιθυμούν και το μάθημα γίνεται ατομικά και εξατομικευμένα. Δίνονται σημειώσεις μαθήματος όπου χρειάζεται, επιλύονται απορίες και δίνονται και επιπλέον ασκήσεις εμπέδωσης. Σε τακτά χρονικά διαστήματα διεξάγονται μικρές και μεγάλες αξιολογήσεις προσομοίωσης. Η εξελικτική πορεία του μαθητή παρακολουθείται καθημερινά με στόχο να κρατηθεί σε τροχιά επιτυχίας.

μελετητήριο-γυμνασίου

Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΩΡΙΟΝ δίπλα στους γονείς

Επιπλέον,  οι γονείς ενδέχεται να  εργάζονται πολλές ώρες την ημέρα, να είναι κουρασμένοι, να μην έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και να αδυνατούν να βοηθήσουν τα παιδία τους με το καθημερινό διάβασμα. Έτσι, οι γονείς ασκούν πίεση στα παιδιά τους, για να είναι διαβασμένα, και συχνά δημιουργείται κλίμα έντασης στην οικογένεια. Το φροντιστήριο μας τους δίνει την άμεση λύση στο καθημερινό διάβασμα.

Τα μαθήματα Γυμνασίου που προσφέρουμε  απαλλάσσουν τους γονείς από το άγχος του καθημερινού διαβάσματος των παιδιών τους και εμπεδώνει ένα αίσθημα σιγουριάς, ασφάλειας και ηρεμίας.  Έτσι έχουν και περισσότερο ελεύθερο δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους. 

Το φροντιστήριο μας είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, έτσι το διάβασμα των μαθητών γίνεται από εγκεκριμένους καθηγητές οι οποίοι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια και τυγχάνουν συνεχείς εκπαίδευσης. 

Σημαντικό επίσης είναι ότι οι μαθητές βιώνουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό μάθημα, προετοιμάζονται πλήρως, έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν νωρίς τα μαθήματά τους έτσι έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους για άλλες δραστηριότητες και χόμπι. 

 

Επιπλέον αποτελέσματα και οφέλη με τα Μαθήματα Γυμνασίου του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΩΡΙΟΝ

Τα παιδία μαθαίνουν:

 • να διαβάζουν σωστά σε ένα ευχάριστο περιβάλλον
 • μαθαίνουν να κοινωνικοποιούνται  
 • δεν μένουν πίσω στην ύλη σε σχέση με το υπόλοιπο τμήμα
 • μπορούν να διαχειριστούν σωστά τα εξεταζόμενα μαθήματά τους
 • μαθαίνουν και εφαρμόζουν την κριτική σκέψη και ενσυνάισθηση 
 • εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο και διατηρούνται σε τροχιά επιτυχίας

Με στόχο λοιπόν την Αριστεία, όλα μας τα μαθήματα στηρίζονται στους εξής βασικούς παράγοντες επιτυχίας:

 • Στους έμπειρους και ικανούς καθηγητές
 • Στα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα
 • Σύγχρονο διαδραστικό περιβάλλον μάθησης
 • Εβδομαδιαία αξιολόγηση
 • Στην τακτική επικοινωνία με τους γονείς
 • Στην ενισχυτική και υποστηρικτική διδασκαλία
 • Στα τακτικά επαναληπτικά διαγωνίσματα
 • Στα διαγωνίσματα προσομοίωσης 
 • Σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού
 • Συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια
 • Σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης με γονείς και μαθητές
Προσφερουμε ολοκληρωμενα καινοτομα εκπαιδευτικα προγραμματα
Contact our department