Αρχική> Ξένες Γλώσσες> Αγγλικά

Μαθήματα Αγγλικών CAMBRIDGE ENGISH

Τα Μαθήματα Αγγλικών που διδάσκει το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ ΔΩΡΙΟΝ οδηγούν στην απόκτηση πιστοποιητικών Αγγλικών του Cambridge. Η αποτελεσματική μας διδακτική μέθοδος και προσέγγιση ενθαρρύνει τη συνεχή εξέλιξη και πρόοδο την μαθητών με σκοπό τη βελτίωση των γλωσσικών τους δεξιοτήτων. Η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας γίνεται μια ευχάριστη, αποτελεσματική και αποδοτική διαδικασία για τους μαθητές.

 

Η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας με σταθερά βήματα

Τα πιστοποιητικά Αγγλικών του Cambridge που προσφέρουμε, βασίζονται σε έρευνες σχετικά με την αποτελεσματική διδασκαλία και εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας. Παρακινούν τους μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων να μάθουν Αγγλικά και να αναπτύξουν πρακτικές δεξιότητες που θα τους φανούν χρήσιμες. Κάθε εξέταση εστιάζει σε ένα επίπεδο του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR), βοηθώντας έτσι τους μαθητές να βελτιωθούν στον προφορικό και γραπτό λόγο, την ανάγνωση και την ακρόαση. 

Τα Μαθήματα Αγγλικών του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟΥ ΔΩΡΙΟΝ απευθύνονται σε όλους μικρούς και μεγάλους ανεξάρτητα από τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους. Τα πιστοποιητικά Αγγλικών Cambridge είναι συνώνυμα της αριστείας και χιλιάδες οργανισμοί παγκοσμίως τα αναγνωρίζουν και τα εμπιστεύονται. 
Επιπλέον, το φροντιστήριο μας προσφέρει και ατομικά μαθήματα Αγγλικών και μαθήματα για ενήλικές. 

Το πρώτο επίπεδο των εξετάσεων Cambridge English: Young Learners PRE A1 STARTERS 

Το pre A1 Starters (YLE Starters) είναι το πρώτο από τα τρία επίπεδα των εξετάσεων Cambridge English  Young Learners και απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Οι εξετάσεις Cambridge English: Starters, γνωστές και ως Young Learners English: Starters, αποτελούν το πρώτο βήμα για το ταξίδι του παιδιού στον κόσμο της εκμάθησης αγγλικών. Οι εξετάσεις φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με τον καθημερινό γραπτό και προφορικό λόγο των αγγλικών, με έναν τρόπο που τα διασκεδάζει και τα ενθαρρύνει να συνεχίσουν. 

Η εξέταση αξιολογεί τις δεξιότητες των παιδιών στο listening, στο speaking, στο reading και στο writing.

Το δεύτερο επίπεδο των εξετάσεων Cambridge English: Young Learners A1 MOVERS

Το Α1 Movers είναι το δεύτερο από τα τρία επίπεδα των εξετάσεων Cambridge English: Young Learners και απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Οι εξετάσεις Cambridge English: Movers, γνωστές και ως Young Learners English: Movers αποτελούν το επόμενο βήμα στο ταξίδι του παιδιού στον κόσμο της εκμάθησης αγγλικών, μετά την απόκτηση του Cambridge English: Starters A1. Πρόκειται για έναν θαυμάσιο τρόπο να βοηθήσετε τα παιδιά να εξελίξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες και να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο στα αγγλικά. 

Το τρίτο επίπεδο των εξετάσεων Cambridge English: Young Learners A2 FLYERS

To A2 Flyers είναι το ανώτατο από τα τρία επίπεδα των διασκεδαστικών εξετάσεων Cambridge English: Young Learners που ενισχύουν το ενδιαφέρον των σπουδαστών και απευθύνονται σε παιδιά του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Οι εξετάσεις Cambridge English: A2 Flyers, γνωστές και ως Young Learners English: Flyers, αποτελούν το επόμενο βήμα στο ταξίδι του παιδιού στον κόσμο της εκμάθησης αγγλικών, μετά την απόκτηση του Cambridge English: Α1 Movers. Οι εξετάσεις αυτές δίνουν στα παιδιά μια εξαιρετική ευκαιρία να δείξουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στον καθημερινό γραπτό και προφορικό λόγο των αγγλικών, σε βασικό επίπεδο.

A2 Key (KET) for schools 

Το Cambridge English: A2 Key, γνωστό και ως Key English Test (KET), είναι ένα πιστοποιητικό βασικού επιπέδου που δείχνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αγγλικά για να επικοινωνήσετε σε απλές καταστάσεις. Δείχνει ότι έχετε κάνει μια καλή αρχή και είστε σε μια ανοδική πορεία στην εκμάθηση αγγλικών. Το περιεχόμενο είναι ειδικά προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες των παιδιών σχολικής ηλικίας.

Οι εξετάσεις δίνουν στους μαθητές την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να προχωρήσουν στην απόκτηση και άλλων πιστοποιητικών Αγγλικών υψηλότερου επιπέδου.

B1 PRELIMINARY (PET) for schools 

Το Cambridge English Preliminary, γνωστό και ως B1 Preliminary English Test (PET), είναι ένα πιστοποιητικό μεσαίου επιπέδου. Δείχνει ότι είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε τις γλωσσικές σας δεξιότητες στα αγγλικά, τόσο στην εργασία και στις σπουδές όσο και στα ταξίδια σας. Το περιεχόμενο είναι ειδικά προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντα και τις εμπειρίες των παιδιών σχολικής ηλικίας. 

Οι εξετάσεις δίνουν στους μαθητές την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να προχωρήσουν στην απόκτηση και άλλων πιστοποιητικών Αγγλικών υψηλότερου επιπέδου.

C2 Cambridge IGCSE

Το C2 Cambridge IGCSE είναι το ανώτατο πιστοποιητικό που παρέχεται. Αποδεικνύει ότι έχετε επιτύχει ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο στα Αγγλικά και είναι απόδειξη άριστου χειρισμού των Αγγλικών σας. 

Επιπλέον, δείχνει ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε με ευφράδεια και εκλεπτυσμένο στιλ, όπως ένας φυσικός ομιλητής.

Η προετοιμασία και η επιτυχία στις εξετάσεις C2 Cambridge IGCSE, αποδεικνύει ότι το υψηλό επίπεδο των Αγγλικών σας, σας επιτρέπει να σπουδάσετε σε ανώτατα ακαδημαϊκά ιδρύματα ή να εργαστείτε σε ανώτερες θέσεις. 

IELTS (International English Language Testing System)

Ευκαιρίες διεθνούς επαγγελματικής ανέλιξης και σταδιοδρομίας με το IELTS

Οι εξετάσεις  IELTS  έχουν σχεδιαστεί για να εξετάζει τις γλωσσικές δεξιότητες όσων επιθυμούν να σπουδάσουν ή να εργαστούν σε χώρες όπου τα Αγγλικά χρησιμοποιούνται ως γλώσσα επικοινωνίας. Συνολικά πάνω από 2,5 εκατομμύρια εξετάσεις IELTS  λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο. 

Ενίσχυσε το βιογραφικό σου

Εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες, εργοδότες, επαγγελματικές οργανώσεις και μεταναστευτικές υπηρεσίες συχνά ζητούν αποδείξεις των γλωσσικών δεξιοτήτων στην αγγλική γλώσσα, στο πλαίσιο των διαδικασιών πρόσληψης ή εισδοχής. Το IELTS είναι ευρέως αναγνωρισμένο για τους σκοπούς αυτούς.

Πιστοποιουμε το μελλον της επαγγελματικης σας πορειας
Contact our department